©

Hej!

Att du och lagledningen lägger ner mycket tid på ungdomarna och det sportsliga vet vi. Att ni och föräldrarna också sliter med ekonomin brukar ofta stämma. För att bidra till att finansiera verksamheten erbjuder vi ett färdigt "paket", som många frågat efter. Det används och fungerar i flera klubbar redan idag. Att bedriva idrott kostar pengar och alla förslag till hur detta kan finansieras är alltid välkomna.

Med "Paketet" är det mycket rimligt att få in 5-30.000:- under en säsong med en rimlig arbetsinsats. Vill man åstadkomma mer är det helt möjligt. Ni avgör hur ni vill använda pengarna ni fått ihop. Har man börjat fortsätter det säsong efter säsonger, har det visat sig.

Det kan för ditt lag varje säsong innebära

- Träningsläger 
- Nytt Träningsställ 
- Minskad månadsavgift för föräldrarna    

Vad gör detta möjligt? Med erfarenheter vi samlat på oss under åren, har vi paketerat en lösning för fler. Den är flexibel men upplevs framför allt positiv för alla. Vi själva arbetar med lägsta möjliga kostnad där bla e-mail och Hemsidan "www.sponsor.se" är viktiga redskap. Detta för att så mycket pengar som möjligt skall komma tillbaks till er.

Vi vill nu ge Er möjligheten att kunna göra samma sak. På denna hemsida, finns mer information. Du kan kontakta oss för att få vår medverkan på ett föräldramöte.

Hälsningar och på återhörande

Peter & Ulf

 

Om Sponsor
2002-03-13 Nyhetsbrev Sponsor